Bærekraftige matsystemer

Hva går prosjektet ut på? 

Formålet med prosjektet er å bidra til kunnskapsheving og bevisstgjøring rundt bærekraftige matsystemer. Dette prosjektet er en del av Smart Molde-prosjektet «Sirkulærøkonomi i praksis». 

Les mer om prosjektet «Sirkulærøkonomi i praksis» 

Gjennomførte aktiviteter 

Åpent møte om økologisk og bærekraftig matproduksjon 

Tirsdag 12. desember ble det arrangert et åpent møte om økologisk og bærekraftig matproduksjon. 

Her kan du lese mer om programmet i møtet om økologisk og bærekraftig matproduksjon 

Seminaret «Bynært Landbruk og Lokalmatens Potensial: Verdiskaping i Møre og Romsdal» 

Torsdag 28. september ble seminaret «Bynært Landbruk og Lokalmatens Potensial: Verdiskaping i Møre og Romsdal» arrangert i regi av Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK). 

Åpent møte om lokalprodusert mat 

Onsdag 27. september ble det arrangert et åpent møte om lokalprodusert mat på InnbyggerLaben Innom. Møtet ble arrangert sammen med Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) og ønsket var å dele kunnskap om lokalprodusert mat og hvilke muligheter som fins i Møre og Romsdal. 

Gjennom det åpne møtet ønsket vi å: 
•    Finne ut hvilke utfordringer og muligheter som finnes i regionen 
•    Finne ut hvilken rolle lokal matproduksjon har for bærekraftig utvikling 
•    Ta imot innspill fra innbyggere, bønder og andre organisasjoner 

Her kan du lese mer om programmet i møtet om lokalprodusert mat 

Kontakt

Olena Klymenko
rådgiver
E-post
Mobil 91 91 39 37